Rss

Compact living

Det är inte alla som bor i en stor lägenhet eller ett stor hus med flera sovrum och plats för allt och alla utan lever ett liv med compact living för att dom känner att det passar den livsstil och kanske framförallt deras ekonomi. Alla har inte råd att hyra eller köpa en lägenhet eller det hus man drömmer om.

Då gäller det att anpassa sig efter den situation man lever i och anpassa den lägenhet man bor i så att det blir så trevligt och ombonat som det bara kan bli även om den inte är så stor som man skulle önskat sig. Ett alternativ kan vara att skaffa sig ett sängskåp där man ökar ytan i rummet när man inte sover. När kvällen kommer så styr man undan annat möblemang och fäller smidigt ner sin säng.

Något annat som man kan tänka på är förvaring, har du relativt högt i tak så kan man montera hyllplan uppe under taket som gör det smidigt att förvara böcker eller annat som man kanske inte får plats någon annanstans i lägenheten. det gäller att tänka sig för vid möblering av ett kanske alldeles för litet rum. Utnyttja ytorna på absolut bästa sätt och försök att få det så hemtrevligt det bara går.

Ett boende blir vad du gör det till och trivs man med något så varför förändra bara för att någon annan tycker annorlunda, det är ju du som bor som ska trivas. Hämta inspiration från olika ställen online, Pinterest kan vara ett bra ställe att hitta inspiration till hur du vill ha det i ditt hem.