Rss

Ett varmt hem

Vad är väl mysigare än att krypa upp i favoritfåtöljen framför brasan?

Mjuk värme med kamin

Så småningom lider sommaren mot sitt slut och vi har vår skandinaviska höst och vinter att vänta. Så snart den goda värmen vi njutit av på stranden under semestern avtar vill söka oss in i våra hem, alltjämt saknande den ljusa och varma årstiden. Men plötsligt finns vi där, mitt i kylan och det finner vi oss i. Vi är vana med det, och det är så det ska vara i vårt land. Men visst suktar vi alla efter den där brasan som knastrar och den sköna värmen en kamin avger.

Ett rikt alternativ av kaminer

Det finns en stor mängd olika kaminer på marknaden och att hitta den modell som säkert passar den egna bostaden kan vara svårt. Man vill naturligtvis att kaminen ska ha ett utseende som matchar resten av hemmet, och att storleken på kaminen är den riktiga. Vidare bör man ha skorstenen i åtanke, och har man inte en skorsten i sitt hus bör kanske en sådan uppföras. Vidare bör man också hålla aspekter som bygglov och tillstånd i åtanke, ett sådant krävs nämligen också för allt eldande i en ny kamin.

Varmahembutiker har ett rikt utbud med produkter för alla typer av hem. Olika typer av braskaminer, täljstenskaminer, pelletskaminer, kassetter – också kallade gjutjärnsinsatser – finns i det rika utbudet. Därtill kommer det mest essentiella i kaminpaket, nämligen skorstenen.

Man får på varmahembutikerna.se hjälp med att välja den kamin som passar bäst, och med 30-årsgarantin på skorstenen kan man göra en trygg och varm investering.