Rss

Fixa förvaring i hemmet

Har du för mycket saker hemma eller är det bara rörigt bland det du har? Kanske saknar du en bra förvaring som organiserar dina tillhörigheter. Hemligheten bakom ett städat hem sägs vara att varje sak har sin plats. Kanske stämmer det, för om du vet var allt ska ligga behöver du aldrig leta efter det och det kommer aldrig ligga högar som behöver sorteras.

Förvaring från golv till tak

Bra förvaring kan handla om det lilla som att papper ska ha en låda att ligga i, till att det finns garderober och förvaring för säsongsbetonade saker. Att utnyttja utrymmet från golv till tak är alltid bra, men allra viktigast om du bor på liten yta. Du kan läsa mer om det på nätet.

Rensa

Innan du flyttar alla saker till rätt förvaring bör du också rensa rejält bland dina saker. Där finns det många olika tekniker du kan välja. Marie Kondo har utvecklat en metod som har blivit väldigt populär som du kan läsa mer om här.

Inspiration

Leta runt och låt dig inspireras om hur du kan förvara dina saker. Testa dig fram och hitta något funktionellt som passar för dig och dina behov.