Rss

Förnya sovrummet

Sovrummet är ju rummet där det alltid ska kännas härligt att få vara; det är hit vi går för att avsluta dagen och det är här nästan varje dag börjar. För att uppnå detta kan man ibland vilja göra om något i sovrummet och det finns mycket man kan satsa på!

Sängkläderna

De flesta har nog någon gång känt att de använder samma sängkläder om och om igen. Även om man har en hel del på rotation är ibland vad man behöver något helt nytt. Vill man samtidigt få lite mer lyx i sovrummet kan man även ta tillfället i akt att satsa på riktig kvalitet!

Extra kuddar

Kuddar är ju som bekant inte bara något vi lägger huvudet mot när vi ska sova; de fungerar minst lika bra som dekorativ inredning och kan verkligen både förnya och förhöja sovrummet.

Heltäckningsmatta

Även när vaknar i precis rätt tid och känner sig riktigt utvilad vet man att man förr eller senare kommer att behöva sätta ned fötterna på en mest troligt kallt golv. Detta kan naturligtvis fixas med bara en liten matta vid sidan av sängen. Men för en riktigt lyxig lösning kan man istället satsa på en mjuk och härligt heltäckningsmatta.

Fixa belysningen

Rätt belysning kan nästan förvandla ett rum till något helt nytt. Det är så lätt hänt att man har sin taklampa och kanske en lampa vid eller ovanför sängen, och sedan nöjer sig med det. Men med lite praktiska tips kan man göra mycket mer än så!

Möblera om

Ett av de billigaste sätten att förnya ett rum är att helt enkelt ställa om möblerna. Har man inte så mycket fast inredning som dikterar vad som kan så var kan man säkert hitta på en rad olika sätt att rumstera om i sovrummet för att skapa en ny look.

 

Previous Post

Next Post