Rss

Orientaliskt i hela hemmet

Något som blivit allt vanligare under de senaste åren är att inreda sitt hem i olika typer av orientalisk stil och just därför kommer här några tips på hur man kan göra detta.

I köket

Att inreda orientaliskt i köket behöver inte alls vara så svårt som det låter. Genom att till exempel ha en duk med orientaliskt mönster på köksbordet och kanske även klä stolarna med orientaliskt tyg går det att få till en ganska genuin orientalisk känsla. För att ytterligare förstärka denna kan ett bra tips vara att till exempel skaffa sig en kryddhylla som doftar av orienten eller varför inte en lampa i taket av mer orientaliskt snitt.

I badrummet

Också i badrummet går det att få till en orientalisk touch. Ett bra tips kan vara att till exempel lägga kakel med orientaliskt mönster på golvet samt att ha en mer mjuk och dämpad belysning.

När man ändå är igång och fixar med badrummet kan ett bra tips vara att lägga in golvvärme, något som blir allt mer populärt att göra.

I sovrummet

Sovrummet gör man enkelt orientalisk med hjälp av till exempel gardiner i sammet eller andra liknande material. Ett bra tips är också att ha mycket kuddar i glada färger i sovrummet då detta ger lite orientalisk känsla.

Previous Post