Rss

Orientaliskt på väggarna

Olika typer av orientaliska inslag är något som blir allt mer populärt och det vad gäller allt ifrån möbler till prydnadssaker. Är man ute efter att få till den där verkligt orientaliska känslan kan ett bra tips vara att låta väggarna gå i orientalisk stil och just därför kommer här några tips på hur man kan åstadkomma detta.

Orientalisk tapet

Med hjälp av orientaliska tapeter kan man verkligen få till den där riktigt orientaliska känslan i ett rum. Orientaliska tapeter finns i en rad olika varianter, det är egentligen bara att välja och vraka. Ett bra tips är också att försöka matcha tapeten med övrig inredning i rummet.

Orientalisk tavla

Något annat som också kan vara roligt att ha på väggen om man så att säga vill ta in Orienten i hemmet är orientaliska tavlor med till exempel arabiska, indiska eller varför inte kinesiska motiv.

Orientalisk fondvägg

Om man verkligen vill slå på svårt vad gäller det orientaliska så kan ett bra tips vara att satsa på någon form av fondvägg eller motsvarande av orientaliskt snitt. Det kan handla om alltifrån från ett väldigt utmärkande orientaliskt mönster till ett motiv med Taj Mahal.

Previous Post