Rss

Praktiska hyllor för dina prydnadssaker

När du inreder hemma kan det hända att du inte har tillräckligt med utrymme för dina saker. Det lönar sig därför att först rensa hemma och göra dig av sådant du inte längre använder.

Ibland kan förvaringsutrymmet vara fullt även efter du gjort dig av med allt det oönskade. I det läget är det dags att titta på andra lösningar för att förvara dina prylar och det finns många alternativ att välja mellan. Små hyllor är exempelvis ofta praktiska och enkla att passa in i den existerande inredningen.

Var sak har sin plats

När alla saker har en egen utsedda plats i hemmet är det enklare att hålla rent och snyggt. Med olika typer av förvaringsmöbler hittar du lämpliga platser åt alla dina ägodelar. Om du vill njuta av dina prydnadsföremål väljer du öppna hyllor som visar upp dina objekt på ett snyggt sätt.

Hyllorna vi väljer i år

I år trendar förvaringsmöbler i miljövänliga material. Inredning i trä och vintageinspirerade och återanvända möbler håller sin popularitet. Vi kommer också att se ett nytt uppsving för nordiska ljusa träslag och som ett miljövänligt alternativ kommer troligtvis hyllor i bambu synas i våra hem.

Utbudet på marknaden, och därmed valmöjligheterna, är många. Det lönar sig att ta en titt online för inspiration och idéer för hyllor.