Rss

Utmana dig själv

Är du intresserad av inredning och design? Då kommer här en utmaning till dig. Det kan vara intressant att utmana sig själv för att se om någon annan typ av inredningsstil skulle passa i ditt hem.

Om du har inrett ditt hem i Orientalisk stil så kan du ju testa att inreda ett rum i till exempel New England stil. Det skulle kanske fungera att ha något rum som kontrast till ett annat rum. Och vem vet du kanske fastnar för olika inredningsstilar. Som med de flesta inredningsstilarna så gäller det inte att överdriva utan vara måttlig när det ska inredas.

Har du ett hus i närheten eller i skärgårdsmiljö så kan det vara enkelt att inspireras av att inreda i New England stil. Har du en gäststuga så kan du ju experimentera där med gamla sjöbojar och blåa gardintyger. Tema med båtar avbildade och inramade som hängs efter väggar eller trapphus kan vara snyggt i rätt miljö.

Skulle du fastna för att fortsätta med en ny stil i hela ditt hus så kör på. Det är ju det som är skönt med att inreda själv, om man vill förändra tillbaka sedan så är det inget som hindrar dig. Utmana dig själv och kör en helt annan stil än vad du kört på de senaste åren.