Rss

Värmande detaljer

Något som verkligen hör den orientaliska inredningen till är värme och ljus, något som den vackra elden ger oss. Levande eld i ett hem skapar en fantastisk känsla, något som är vanligt förekommande i den orientaliska inredningen.

Ljuslyktor

För att skapa en perfekt orientalisk känsla i hemmet är ett par vackra ljuslyktor i orientalisk stil pricken över i:et. Försök gärna skapa flera ljuspunkter i rummen med olika lyktor som ger olika sken. Något som har blivit väldigt trendig idag är de orientaliska ljuslyktorna i plåt med snirkliga mönster. Som dessa från oazen.se. Lyktorna har alla olika form och storlekar men knyts ihop av det vackra plåtmaterialet med dess framträdande mönster. Satsa gärna på många olika lyktor tillsammans för att skapa en mysig miljö.

Kamin

För att skapa en miljö med mycket ljus och värme är en braskamin en perfekt inredningsdetalj i den orientaliska inredningen. En braskamin brinner länge och lågans sken ger en behaglig och tillfredsställande känsla. En kamin som passar perfekt i denna inredningsstil är en som är robust och gärna med gjutjärnsdetaljer. Ett exempel ser du här från företaget Sweep fireshop, en robust kamin med äkta hantverkskänsla. Med denna i vardagsrummet kommer din inredning och hem garanterat att få en helt ny känsla.

Förutom ljuslyktor och braskamin är punktbelysning i olika former ett sätt att knyta ihop den orientaliska inredningen. Genom att skapa flera ljuspunkter i olika sken kommer ditt hem att andas ett nytt liv och få en helt ny karaktär. Om du vill inreda orientaliskt, tänk ljus och värme.